Αποκλειστικό: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Χριστοδουλόπουλο: Πώς από το χειρουργείο βρίσκεται για live εμφάνιση στην Κρήτη (εικόνα)

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές του η είδηση που κυκλοφόρησε αποκλειστικά από την «Α» το απόγευμα της Δευτέρας, ότι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο «Premiera» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα για την χειμερινή σεζόν, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Όπως επιβεβαίωσε και η υπεύθυνη του νυχτερινού κέντρου Βάσω Ρεντοπούλου, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά , και πιο συγκεκριμένα να κάνει δύο μπαλονάκια. Πιο συγκεκριμένα όπως διέρρευσε, ο γιατρός του επιστρέφοντας  από τις διακοπές του, τον υπέβαλε στην εξέταση που έδειξε ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και να απέχει στη συνέχεια από τις νυχτερινές του υποχρεώσεις τουλάχιστον για τρεις μήνες μέχρι να αναρρώσει.

Παρόλα αυτά όμως, το ότι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της περιπέτειας με την υγεία του, έφευγε μαζί με τους μουσικούς του για την Κρήτη όπου είχαν live εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. «Μα πώς αφού σταμάτησε τις εμφανίσεις το από το νυχτερινό κέντρο, και είναι έτοιμος να χειρουργηθεί, φεύγει για εξτρά εμφάνιση στην Κρήτη, που μπορεί να επιδεινώσει την κατάστασή του» ήταν η εύλογη απορία που δημιουργήθηκε σε πολλούς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση από το περιβάλλον του, για να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τα όσα λέγονται για την υγεία του. Το σίγουρο είναι ότι συνεχίζει τις εμφανίσεις του.

Οι μουσικοί του ανάρτησαν  στο Facebook το ταξίδι τους με τον δημοφιλή τραγουδιστή στο νησί, και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν αυτοί που φέρονται να γνωρίζουν, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δεν μπορούσε να ακυρώσει αυτή την εχτρά εμφάνιση λόγω του ότι είχε πάρει μεγάλη προκαταβολή, για να επιστρέψει την Τετάρτη και να εισαχθή την Πέμπτη στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι αμφισβήτησαν πολλά περισσότερα.

Ο χρόνος θα δείξει και θα αποδείξει αφού ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δεν έχει «παίξει» ποτέ με το θέμα της υγείας του.

χ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα