Αποκλειστικό: Το μεγάλο μυστικό της Λουκίας Πιστιόλα-Γιατί επισκέπτεται τις φυλακές Κορυδαλλού

Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Η δημοφιλής κυρία της υποκριτικής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο, απλά θέλει να βοηθήσει τις κρατούμενες και να τους χαρίσει μια δημιουργική και εποικοδομητική καθημερινότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α», η Λουκία Πιστιόλα προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδα ηθοποιών που θα ανεβάσουν μια ξεχωριστή παράσταση. Κάποιες κρατούμενες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο πετσί του ρόλου, και να  επανδρώσουν μια θεατρική ομάδα. Μαζί με το επιτελείο της, η Λ. Πιστόλα καθημερινά βρίσκονται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών, ψάχνοντας να βρουν τις γυναίκες που πληρούν τις προϋποθέσεις και έχουν το ταλέντο να υλοποιήσουν το έργο τους.

Η πράξη αυτή της ηθοποιού είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων, με την ίδια όμως να προσπαθεί να την κρατήσει καιρό τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί με το επιτελείο της κινούνται «βουβά», αφού θέλουν μόνο να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη του θεάτρου, να απαλύνουν τον πόνο των γυναικών αυτών, και όχι να διαφημιστούν.

Όπως αναφέρει στην «Α» άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηθοποιού, αν πετύχει αυτό το εγχείρημα στις φυλακές Κορυδαλλού, η πρωτοποριακή και ξεχωριστή ομάδα της Λ. Πιστιόλα θα ταξιδέψει και σε άλλες φυλακές της Ελλάδας.

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα