Αποκλειστικό: Eπεισοδιακός χωρισμός για τη Βάσια Παναγοπούλου

 

Τον τελευταίο καιρό η σχέση τους βάσιζε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Όσο και αν προσπάθησαν να το παλέψουν και να βγούνε «νικητές» στον έρωτα, τα εμπόδια ήταν τόσα πολλά και απροσπέραστα.

Μόλις μετά από πέντε μήνες σχέσης, η Βάσια Παναγοπούλου και ο Θοδωρής Αναγνωστάκης δεν είναι πια μαζί και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στην «Α» άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, ο χωρισμός τους ήταν άκρως επεισοδιακός. Κατά τα λεγόμενα των επαϊόντων η ηθοποιός ανακάλυψε μία συμπεριφορά από την πλευρά του που δεν της άρεσε καθόλου και την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα από τον θυμό της, για το πώς της το έκανε όλο αυτό. Όντας μία γυναίκα που έχει προτεραιότητα τα δύο της παιδιά και τη δουλειά της, ήταν πολύ προσεκτική στην επιλογή συντρόφων, για αυτό όλα αυτά τα χρόνια δεν την είχαμε δει με κάποιον επίσημο.

Με τον γοητευτικό όμως σύντροφό της, αν και ήταν κατά πολλά χρόνια νεότερο της, ένιωσε αυτή την ασφάλεια για να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις και να μην κρύβουν τον έρωτά τους. Το βράδυ του Σαββάτου όμως που σήμανε και το τέλος της σχέσης τους, όπως περιγράφουν αυτοί που ξέρουν από πρώτο χέρι τα εκ των έσω, ήταν πολύ «θερμό» με τη μεταξύ τους ατμόσφαιρα πολύ ηλεκτρισμένη και τη Βάσια Παναγοπούλου σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα