Αποκλειστικό: Kαταγγελία-«βόμβα» κατά του «YFSF» για χρήματα που χρωστάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό

 

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του «Your Face Sounds Familiar» έρχεται να αμφισβητήσει και δημόσια η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λευκωσίας. Το show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, από την πρώτη στιγμή κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, για τον έντονο φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων από τα τηλεφωνήματα για την ανάδειξη των νικητών, θα δίνονταν σε διάφορα ιδρύματα και συλλόγους.

Για πρώτη φορά, μία εκπρόσωπος αυτών, βάλλεται κατά της εταιρίας παραγωγής, αφού ουδέποτε ο «Ερυθρός Σταυρός» πήρε τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί, και σαν μην έφτανε αυτό, δεν απαντάνε ούτε στα email τους, όπως κατήγγειλε η Μαρίνα Δημάδη.

«Παρακολουθώ στον ΑΝΤ1 το «Your face sounds familiar» και ακούω οτι οι εισπράξεις από τα τηλεφωνήματα από Κύπρο θα πηγαίνουν σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό στην Κύπρο.
Εμάς πάντως στον Ερυθρό Σταυρό που πριν από δυο χρόνια θα μας έδιναν 5000 ευρώ ακόμα να τα δούμε και ούτε απαντούν στα emails μας!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος, και ακολούθησε ένας καταιγισμός αρνητικών σχολίων για το show του ΑΝΤ1.

Επειδή μία τέτοια καταγγελία είναι πολύ σοβαρή, μη υιοθετώντας τίποτα, περιμένουμε και την επίσημη απάντηση του καναλιού.

Της Σπυριδούλας Κάμπου-Ζαράγκα

τελικοσ σσ

23σσ

σε1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα