Απολογήθηκε ότι… δεν απολογείται!

«Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται», δήλωσε στον 27ο τακτικό ανακριτή αντί απολογίας ο Νίκος Μαζιώτης αρνούμενος επί της ουσίας να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του που συνολικά αποτιμώνται σε 5 κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων. Ο Ν. Μαζιώτης, ο οποίος ούτως ή άλλως θα παρέμενε στη φυλακή δεδομένου ότι θα πρέπει να εκτίσει την 50ετή(!) κάθειρξη που του έχει επιβληθεί για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», κρίθηκε προφυλακιστέος όπως αναμενόταν.

«Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και άλλοι θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι στη θέση μου», είπε ο Ν. Μαζιώτης στον ανακριτή και υποστήριξε ότι «συντελείται μια κοινωνική γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας». Ο ανακριτής δεν υπέβαλε άλλες ερωτήσεις, καθώς ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει.

Ο συνήγορός του Σπ. Φυτράκης δήλωσε, εξάλλου, ότι ο Ν. Μαζιώτης περιορίστηκε σε μια πολιτική δήλωση και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Επισημάνθηκε ακόμα ότι αναμένεται να αποκατασταθεί το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του και του προαυλισμού του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα