Απορρίφτηκε η εξαίρεση δικαστών για την «υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΑΕΚ»

Για «μεροληπτική στάση του δικαστηρίου» κατηγορούν τους δικαστές της έδρας δικηγόροι της υπόθεσης για την «υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΑΕΚ» με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη.

Σήμερα συζητήθηκε η αίτηση εξαίρεσης κατά του προέδρου και των δύο τακτικών δικαστών σε βάρος των οποίων έχει κατατεθεί και αγωγή από τον συνήγορο, Νίκο Αντωνιάδη, η οποία όμως τελικά απορρίφτηκε.

Την αίτηση εξαίρεσης υποστήριξαν καταθέτοντας ως μάρτυρες οι δικηγόροι, Νίκος Αντωνιάδης, Ιωάννης Ηρειώτης και Τάκης Μιχαλόλιας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι τρεις μάρτυρες, οι δικαστές δεν μπορούν να συνεχίσουν την εκδίκαση της υπόθεσης και λόγω της μεροληπτικής τους συμπεριφοράς αλλά και λόγω του γεγονότος ότι έχουν πλέον δικαστική αντιδικία με τον εκ των εκ των συνηγόρων , Νίκο Αντωνιάδη .

Ο γνωστός δικηγόρος στην αγωγή του κατηγορεί τους δικαστές και για προσβολή στα πρόσωπα των συνηγόρων της υπόθεσης καθώς ειπώθηκε από έδρας ότι άσκησαν καταχρηστικό δικαίωμα επειδή , όπως ορίζει ο ΔΣΑ, μετά από δύο διακοπές ζήτησαν την αναβολή της υπόθεσης καθώς αυτή δεν είχε καν εκφωνηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα