Απορρόφησε τους κραδασμούς της κρίσης!

Το ότι ήταν και είναι στραβό το κλήμα στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν και οι πέτρες, αλλά το ότι «θύμα» όλης αυτής της κατάστασης θα έπεφτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δεν ήταν κάτι που το περίμεναν πολλοί.

Ο Κύπριος παράγοντας, όμως, αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό για να ανανεώσει την κατάσταση στους κόλπους του συλλόγου, αποχωρώντας από τα κοινά της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας έτσι το μερίδιο που του αντιστοιχεί για τα κακά αποτελέσματα, τον πρόχειρο ίσως προγραμματισμό, αλλά και τα κωμικοτραγικά γεγονότα των τελευταίων 24ώρων, όταν προεδρεύοντας στην πενταμελή Επιτροπή του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να παραδώσει στον Ιβάν Σαββίδη ένα συγκεκριμένο πόρισμα.

Η ζημιά έγινε όταν οι κύριοι Αγγελίδης, Άρνεσεν, Βεζυρτζής και Μίχελ (απόντος του πέμπτου μέλλους της επιτροπής, του Γιώργου Κούδα) ισοψήφησαν με αποτέλεσμα να μη βγει τελειωτική πρόταση για απομάκρυνση ή όχι του Ιγκόρ Τούντορ. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με την Επιτροπή μέσω Skype για να μάθει το πόρισμα, του είπαν πως το αποτέλεσμα είναι 2-2 και φυσικά εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να ζητήσει την ανάκληση της άδειας του Κροάτη τεχνικού και ακρόαση στο γραφείο του το πρωί της Δευτέρας, προφανώς για να πάρει ο ίδιος την απόφαση. Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας ο Λούμπος Μίχελ.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης αποχώρησε εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.
Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία.
Ιάκωβος Αγγελίδης 1/2/2016»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα