Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της προεδρίας της Ν.Δ. ο Ψωμιάδης

Δεν θα διεκδικήσει τελικά την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.«Ο διχασμός παραμονεύει, η διαδικασία (της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία) έχει εκφυλιστεί» αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή του δήλωση ο πρώην περιφερειάρχης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες.

“Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών. Η διαδικασία από διάφορα ποικιλώνυμα κέντρα εκλογής Προέδρου εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας. Ο διχασμός παραμονεύει. Ανησυχώ. Θλίβομαι.

»Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος αλλά και για την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας αναθεωρώ το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι στο νέο Πρόεδρο τον οποίο θα στηρίξω να ενώσει και να οδηγήσει την Παράταξη και την Πατρίδα μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα