Αποσύρεται(;) η ΕΠΟ από το Euro 2020

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό θα ζητήσει άμεσα η πλευρά της ΕΠΟ αναφορικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στο EURO 2020.

Αυτό θα γίνει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ώστε να αποσυρθεί η ελληνική πλευρά από τη συνδιοργάνωση καθώς εκφράζονται έντονοι προβληματισμοί από την ομοσπονδία για τα οικονομικά δεδομένα που είναι απαιτητά για το εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, τόσο το κόστος των βελτιωτικών έργων στο ΟΑΚΑ όσο και τα έξοδα για τη φιλοξενία θεωρείται δύσκολο από την ομοσπονδία να καλυφθούν και για αυτό είναι πιθανό να ζητηθεί να μην κατατεθεί φάκελος υποψηφιότητας.

Από την πλευρά της πολιτείας και συγκεκριμένα ο Γιάννης Ανδριανός φέρεται να έχει ξαφνιαστεί με αυτή τη διαρροή από την πλευρά της ΕΠΟ καθώς ουδέποτε μεταφέρθηκε από την κυβέρνηση ότι υπάρχει οικονομική αδυναμία για την ανακατασκευή του ΟΑΚΑ ή ότι δεν μπορούν να βρεθούν πόροι για τα υπόλοιπα έξοδα.

Λογικά, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν νεότερα και συνάντηση ώστε να δοθούν εξηγήσεις αλλά και να ξεκαθαριστεί μια και καλή το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα