Αποσύρεται το 2016 ο Φάνης Γκέκας!

Την είδηση ότι το καλοκαίρι του 2016 σκέφτεται να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έδωσε ο επιθετικός της Ακχισάρ, Φάνης Γκέκας.

Ο διεθνής Έλληνας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και για την Εθνική ομάδα, λέγοντας πως είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόσκληση από τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής:

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό : «Για μένα είναι είδηση να πηγαίνουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στα ντέρμπι, όχι μόνο οι πρόεδροι. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό είναι απίθανο να συμβεί».

Για τις πολιτικές εξελίξεις για την Ελλάδα: «Ενημερώνομαι λίγες μέρες μετά για την πολιτική κατάσταση, έτσι θα γίνει και με το Eurogroup».

Για την πορεία της Ακχισάρ στο τουρκικό πρωτάθλημα: «Μετά από πολύ καιρό κερδίσαμε και ελπίζω να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα αν και δεν αρχίσαμε καλά και η χρονιά δεν πηγαίνει όπως θα θέλαμε. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω».

Αν βλέπει τον εαυτό του Εθνική, με Μαρκαριάν: «Οπωσδήποτε θέλω να βοηθήσω μια καινούργια προσπάθεια. Έχω άλλον 1,5 χρόνο συμβόλαιο εδώ. Μόλις ολοκληρωθεί, νομίζω θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σκοπός είναι σε ότι κάνεις στη ζωή να σου αρέσει. Δύσκολα θα επέστρεφα πάντως στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα