Αποσύρθηκε και επίσημα ο Ράιαν Γκιγκς

Το τέλος μίας μεγάλης καριέρας… Ο Ράιαν Γκιγκς ανακοίνωσε και επισήμως την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, καθώς αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού προπονητή, στο πλάι του Λουίς Φαν Γκάαλ!

Ο 40άχρονος σπουδαίος ποδοσφαιριστής των «μπέμπηδων», αγωνίστηκε σε 963 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει όσα μπορεί να ονειρευτεί ένας επαγγελματίας…

«Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από την ενεργό δράση και την έναρξη ενός νέου και συναρπαστικού κεφαλαίου στη ζωή μου, ως βοηθός προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα σε 963 παιχνίδια για το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο και για την Ουαλία άλλες 64 φορές. Το όνειρό μου από πάντα ήταν να παίξω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχα αρκετά μεγάλη τύχη, ώστε να το εκπληρώσω. Έπαιξα με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και δούλεψα με έναν εκπληκτικό άνθρωπο και προπονητή, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το μεγαλύτερο, είναι ότι αγωνίστηκα για έναν υπέροχο κόσμο, τους καλύτερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Για μένα σήμερα κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο. Τα συναισθήματα είναι ποικίλα. Νιώθω περηφάνια, νιώθω λύπη, αλλά πάνω απ’ όλα, νιώθω ενθουσιασμό για το μέλλον. Ελπίζω οι οπαδοί της ομάδας να μοιραστούν μαζί μου την πίστη μου για την επόμενη μέρα. Οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες θα κάνουν τα πάντα, ώστε το κλαμπ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλύτερους οπαδούς. Λάτρεψα κάθε λεπτό που αγωνίστηκα για σας και εκπροσώπησα το μεγαλύτερο και το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα