Αποτέλεσμα για γόητρο και ψυχολογία

Μπορεί να μην έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί αδιάφορος στο ματς με την Ντιναμό στη Μόσχα.

Το όνομα του συλλόγου δεν επιτρέπει την… πολυτέλεια της αδιαφορίας σε κανέναν ευρωπαϊκό αγώνα. Το πρεστίζ και το γόητρο παίζουν σημαντικό ρόλο για μία ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Άλλωστε, όπως παραδέχεται και ο Νάνο, ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της Ντιναμό θα βελτιώσει την ψυχολογία των «πρασίνων», ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος. «Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θα είναι η πρώτη μας ευρωπαϊκή επιτυχία και αυτή θα μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία σκληρή έδρα, όμως πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη», σχολίασε ο Ισπανός αμυντικός στη «Nova».

Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπούι, συμμετέχουν στην αποστολή του «τριφυλλιού», με τους Ατζαγκούν και Καρέλη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα