Αποτροπιασμός: 59χρονος βίαζε την ανήλικη ανηψιά του και το κατέγραφε σε βίντεο

Την ανήλικη ανιψιά του κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 59χρονος, που συνελήφθη, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος φέρεται επιπλέον να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπου απεικονίζεται το ανήλικο θύμα του.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησαν -κατόπιν καταγγελίας- αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 59χρονος, κατά τη διετία 2014-15, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τής 11χρονης σήμερα ανιψιάς του, καταγράφοντας, μάλιστα, τις πράξεις του σε βίντεο.

Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η σύλληψη έγινε στον χώρο εργασίας του, όπου μετέβησαν οι αστυνομικοί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα. Ο 59χρονος φέρεται αρχικά να αρνήθηκε την είσοδο στους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του -εκτός από ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης- βρέθηκαν τρία ωρολόγια χειρός κι ένα στυλό με τα οποία φαίνεται ότι κατέγραφε συναδέλφους του εν αγνοία τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα, περιλαμβάνει επίσης τις πράξεις της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί προστασίας ατόμων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα