Αποτυχημένος ο Ηλίας Ατματζίδης;

Οκτώ τίτλοι, ευρωπαϊκές διακρίσεις (μία φορά στους «16» του Champions League και δύο φορές στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων), 47 φορές διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, συμμετοχή στο Μουντιάλ, εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία. Ο Ηλίας Ατματζίδης ήταν ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες τερματοφύλακες, αλλά φαίνεται πως ο Γιώργος Μποροβήλος έχει άλλη γνώμη!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Άρσεναλ και μετά το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Ριτσόλι στην πτώση του Φορτούνη, ο Ηλίας Ατματζίδης ανήρτησε ένα χιουμοριστικό και καυστικό μήνυμα στο Facebook που έγραφε: «Ένα είναι σίγουρο με Μποροβήλο διαιτητή η πρόκριση θα είχε τελειώσει για τον ΟΣΦΠ… Τώρα όλα παίζονται…». Με αυτόν τον τρόπο ο «Άτμα» θέλησε να πικάρει έναν πρώην εκπρόσωπο της ελληνικής διαιτησίας και νυν της Super League, εκφράζοντας αυτό που νιώθουν φυσικά όλοι οι ΑΕΚτζήδες τα τελευταία 20 χρόνια, την αδικία εις βάρος της ομάδας τους και την εύνοια του Ολυμπιακού. Αυτό το έκανε χωρίς φυσικά να προσβάλει κανέναν και προφανώς επειδή δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη φάση στο Καραϊσκάκη το 1997…

Ο Γιώργος Μποροβήλος, όμως, το πήρε κατάκαρδα και μάλλον προσβεβλημένος απάντησε (δίχως να τον κατονομάσει) ως εξής: «Δεν είναι απαραίτητα κακό να είναι κανείς βλάκας… Αρκεί βέβαια, να μην ανοίγει το στόμα του γιατί τότε δεν αφήνει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Πώς αλλιώς να ερμηνευτεί το ότι κάποιος ξεχασμένος, που τον έχει ξεβράσει το ποδόσφαιρο ως αποτυχημένο, προσπαθεί βλακωδώς να αποκτήσει μια σταγόνα δημοσιότητας».

Ξεχασμένος, βλάκας, ξεβρασμένος ως αποτυχημένος, λοιπόν,  κατά τον Γιώργο Μποροβήλο ο Ηλίας Ατματζίδης. Τουλάχιστον άστοχο το ξέσπασμα του πρώην διαιτητή που στο ίδιο σημείο που έκανε θέατρο ο Φορτούνης με αντίπαλο την Άρσεναλ, είχε υποδείξει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στην θεατρινίστικη πτώση του Βασίλη Καραπιάλη μόλις ήρθε σε επαφή με τον Ατματζίδη το 1997 στο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0, στην τότε φιέστα των «ερυθρόλευκων» .

Δείτε εδώ το πέναλτι που υποδεικνύει ο Γιώργος Μποροβήλος που σε μία προσπάθεια μετά να διορθώσει το λάθος του, αδιαφορεί για το τράβηγμα του Καραγιάννη στον Γκόγκιτς:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα