Αποφασισμένος για νίκη ο Λαγός!

«Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός, δίνοντας το στίγμα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Βέροια.

Ο νεαρός μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς της Κυριακής (30/11) με τη «βασίλισσα της Ημαθίας», αναγνωρίζοντας τη δυναμική της, αλλά επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ομάδα του, αν χάσει βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θα μας επηρεάσει η κούραση. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιους παίκτες που έπαιξαν 90 λεπτά και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε συνεχή ματς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Η Βέροια έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, είναι πολύ καλή ομάδα, επιθετικά σκοράρει και κάνει φάσεις, αλλά όσο να’ ναι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήταν θέμα χρόνου να βρούμε ρυθμό και να αρχίσουμε τα καλά παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα