Αποφυλακίζεται ο Αντώνης Κάντας

Την έξοδο από τις φυλακές του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κάντα, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα του μετά από αίτημά του. Το δικαστικό συμβούλιο εκτιμώντας τη μέχρι τώρα στάση του όπου συνεργαζόμενος με τις αρχές ξετύλιξε το κουβάρι για μίζες εκατομμυρίων ευρώ, έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλλει δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη.

Διέταξε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα  της περιοχής του, αλλά και της εγγυοδοσίας των 200.000 ευρώ. Ερώτημα παραμένει αν ο άνθρωπος που μίλησε για αστρονομικά ποσά μιζών διαθέτει αυτά τα χρήματα ώστε να βγει από τις φυλακές.

Ο Αντώνης Κάντας τον περασμένο χειμώνα «τίναξε» την… μπάνκα της ανάκρισης στον αέρα, όταν ομολόγησε μίζες για δεκάδες εξοπλιστικά προγράμματα υποδεικνύοντας πρόσωπα και πράγματα, ενώ επέστρεψε οικειοθελώς στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όπως είχε πει είχε εισπράξει ως μίζες τα χρόνια της θητείας του στο ΥΠΕΘΑ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα