Αποχή από την προπόνηση οι Νιγηριανοί παίκτες!

Φαίνεται ότι οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές έχουν πικρές εμπειρίες από τις Ομοσπονδίες τους! Μετά τους διεθνείς της Γκάνας, ήταν η σειρά των Νιγηριανών να κινητοποιηθούν εναντίον της Ομοσπονδίας τους, κηρύσσοντας αποχή από την προπόνηση της Πέμπτης!

Αφορμή αποτέλεσε η διαφωνία που υπήρξε για το πριμ πρόκρισης στη φάση των «16» του Μουντιάλ! Οι Νιγηριανοί αρνήθηκαν να προπονηθούν την Πέμπτη, απαιτώντας το δικό τους μερίδιο από τα χρήματα που θα καρπωθεί η Νιγηριανή Ομοσπονδία, μετά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Οι ποδοσφαιριστές απαιτούν να πληρωθούν το πριμ πρόκρισης πριν τη διεξαγωγή του αγώνα τους, τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας πως αν δεν τους καταβληθούν τα χρήματα, μετά θα είναι δύσκολο να τα διεκδικήσουν.

Μπορεί ως πρώτη ματιά, να φαίνεται κάπως «τραβηγμένη» η αντίδραση των Νιγηριανών, αλλά έχουν ένα δίκιο, καθώς δεν επιθυμούν να επαναληφθούν όσα έζησαν το 2010, στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Τότε, η Ομοσπονδία είχε παρατείνει την αποπληρωμή του πριμ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα και να χαθούν τελικά τα χρήματα!

Τελικά, η Ομοσπονδία της Νιγηρίας έδωσε εντολή να αποδεσμευτούν τα χρήματα και να πληρωθούν το πριμ πρόκρισης οι παίκτες. Παρόλα αυτά, οι παίκτες εξέφραζαν τις αμφιβολίες τους και περιμένουν την εξόφλησή τους πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα