Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες!

Ο Ντάνι Άλβες θα αγωνιστεί για τελευταία σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν και επισήμως πως δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

Η ομάδα της Βαρκελώνης είχε ενημερώσει τον διεθνή μπακ για τις προθέσεις της, αλλά παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι παράγοντές της, αλλά και ο ατζέντης του, δεν βρέθηκε ομάδα που θα κάλυπτε το βαρύ συμβόλαιο και το κόστος απόκτησης του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Ο ελεύθερος Ντάνι Άλβες παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική πιάτσα, καθώς κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία έχει δεχθεί κρούση τόσο από την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και από τη Λίβερπουλ.

Η είδηση του επερχόμενου διαζυγίου δόθηκε διά στόματος του Άντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μείνει μαζί μας και φέτος ο Ντάνι Άλβες. Συμφωνήσαμε όμως, να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας το καλοκαίρι του 2015».

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2008 από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι κατέβαλλαν το ποσό των 38 εκατομμυρίων ευρώ στη Σεβίλλη. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και δύο Champions League. Οι Καταλανοί έχουν ήδη αποκτήσει τον αντικαταστάτη του διεθνούς παίκτη και πιο συγκεκριμένα τον Ντάγκλας Περέιρα από τη Σάο Πάολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα