Αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ ο Άνχελ Ντι Μαρία!

Την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε στον μάνατζέρ του ο διεθνής Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Άνχελ Ντι Μαρία!

Από τη μία η αδυναμία της συζύγου του να προσαρμοστεί στον αγγλικό τρόπο ζωής και από την άλλη τα γεγονότα που συνέβησαν, συνετέλεσαν στην απόφαση του Άνχελ Ντι Μαρία να αλλάξει περιβάλλον, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην οικογένειά του!

Το πρόβλημα προέκυψε από τις πρώτες μέρες της διαμονής του Αργεντινού στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ. Ο τρόπος ζωής στην Αγγλία δεν ταίριαζε με τις συνήθειες της συζύγου του Ντι Μαρία, η οποία έκανε προσπάθεια να προσαρμοστεί, αλλά οι… συνθήκες δεν τις το επέτρεψαν.

Το αποκορύφωμα της ατυχίας ήταν η απόπειρα ληστείας που έγινε στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας, ενώ βρίσκονταν μέσα η γυναίκα και τα παιδιά της. Από τότε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή και τα παιδιά μένουν σε ξενοδοχείο και φρουρούνται από ιδιωτικούς αστυνομικούς, ενώ ο διεθνής Αργεντινός έβαλε προς πώληση τη βίλα του.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και ο Ντι Μαρία την ανακοίνωσε στον ατζέντη του, Χόρχε Μέντες, ώστε μα ξεκινήσει τις επαφές για την επικείμενη μεταγραφή το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη προχωρήσει σε ανεπίσημη κρούση, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα