Αποχωρεί από το «Πρωινό Mou»

O Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος φέτος μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού ανέλαβαν την πρωινή ζώνη του Mega, ανακοίνωσε ότι από του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο «Πρωινό Μou».

Για την ακρίβεια ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το», ότι: «Είναι μια απόφαση δική μου να μην συνεχίσω στο “Πρωινό mou” και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτήν. Ακούγονται πολλά, αλλά είμαι μαθημένος. Αν με κόψει εμένα ένα κρις κραφτ στη μέση της θάλασσας, είναι σαφές ότι θα με καταγγείλουν ότι χάλασα τον έλικα ή αν τρακάρω με ένα πούλμαν θα με κατηγορήσουν ότι χάλασα τον προφυλακτήρα. Εμένα μου αρέσει αυτή η απόφαση. Έχουμε πει ένα πράγμα με το κανάλι, και αναμένω την απάντηση του καναλιού για αυτό αν τελικά γίνει το “Βράδυ”».

«Μ’ αρέσει να κάνω τηλεόραση, με το κανάλι (το Mega) έχω εκτιμήσει ότι μου εμπιστεύθηκαν αυτή τη ζώνη για όλο τον χρόνο, είμαστε σε πάρα πολύ καλό mood και μακάρι να γίνει αυτό το οποίο πρότεινα», και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον απολογισμό που έκανα διότι το «Πρωινό mou» μού έκανε μια προπόνηση. Ποιά; Για τις συνεντεύξεις το βράδυ, το live μού έδωσε τη δυνατότητα να τα ρωτάω όλα πιο γρήγορα και πιο περιεκτικά. Αν κάνω λοιπόν το “Βράδυ” θα μου βγαίνει και πολύ πιο γρήγορα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος», ανέφερε με πάσα ειλικρίνεια ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα