Αποχωρεί -οριστικά- ο Σκόουλς!

Μετά τον Άλεξ Φέργκιουσον, οριστικό “αντίο” από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ενεργό δράση λέει και ο Πόλ Σκόουλς, ο οποίος βέβαια είχε κάνει κάτι παρόμοιο τον Ιανουάριο του 2012, αλλά αργότερα αποφάσισε να επανέλθει στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Άγγλος χαφ σκεφτόταν να “κρεμάσει τα παπούτσια του” στο τέλος της σεζόν και η αποχώρηση του προπονητή του δεν του άφησε την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα κάνει. Η “σημαία” του αγγλικού συλλόγου (μαζί με τον Ράιαν Γκιγκς βεβαίως), δήλωσε ότι αυτή τη φορά το “αντίο” του είναι οριστικό. “Ναι, αυτή τη φορά θα είναι μια και καλή. Αποσύρομαι. Αυτό που ήθελα να κάνω πάντα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και το έκανα για πολλά χρόνια, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών. Η ομάδα έχει την κατάλληλη ισορροπία για να προχωρήσει και θα συνεχίσει να κυριαρχεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες”, είπε ο Σκόουλς.

Από την πλευρά του, ο Φέργκιουσον δήλωσε: “Ο Πολ είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πάντα ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα και ήταν πραγματικά ένα τεράστιο προνόμιο που συνεργάστηκα μαζί του για τόσα πολλά χρόνια. Ο Πολ θα παίξει στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Σουόνσι και θα πάρει το 11ο μετάλλιο του πρωταθλητή Αγγλίας, που τόσο πολύ αξίζει”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα