Απόβαση… της ΑΕΚ στην Πορτογαλία για Κουστόδιο!

Επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται τα τελευταία 24άωρα στην Πορτογαλία και διαπραγματεύεται την απόκτηση του διεθνούς χαφ της Μπράγκα, Κουστόδιο Κάστρο!

Τις επαφές με τους Πορτογάλου ξεκίνησε πρώτος ο τεχνικός διευθυντής της, «Ένωσης», Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι έχουν αυξημένες πιθανότητες να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους και προκειμένου να πείσουν για το πλάνο τους, έστειλαν αντιπροσωπεία στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Το θέμα επιβεβαιώνεται από τον πορτογαλικό Τύπο, ενώ και στην ΑΕΚ παραδέχονται ότι υπάρχει θέμα με τον μέσο της Μπράγκα.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι η απόκτηση του Κουστόδιο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και η εξαγορά των δικαιωμάτων του μέσω συγκεκριμένης ρήτρας, η οποία θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Κουστόδιο είναι 31 ετών και αγωνίζεται στην Μπράγκα από το 2010. Είναι διεθνής 10 φορές με την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντιναμό Μόσχας και Γκιμαράες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα