Απόλυτη στήριξη Τσίπρα στον Πολάκη

Στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος επιτίθεται στη Δικαιοσύνη, τάχθηκε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας εξέφρασε αυτή του την απόλυτη στήριξη με τον πιο επίσημο τρόπο, κατά την ομιλία του προς τους εργαζομένους του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της θεσμικής επίσκεψής του στο Υπουργείο.

«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνούμε τα θεσμικά εμπόδια», είπε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του, κοιτώντας προς το μέρος του Παύλου Πολάκη, γελώντας με νόημα, και ενώ το κοινό που τον άκουγε διέκοψε με χειροκροτήματα.

Η αποστροφή του κ. Τσίπρα αποτελεί σαφή αναφορά προς την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών, η οποία αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και χαρακτηρίζει την κριτική του «αστοιχείωτη».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Πολάκη στο facebook, όπου με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τους αναδρομικούς ελέγχους της εφορίας, ο υπουργός Υγείας είχε γράψει στο λογαριασμό του σχόλιο και χαρακτήριζε την Δικαιοσύνη «προστασία του κάθε “νταβατζή”»!

ΝΔ: Τσίπρας και Πολάκης ένα και το αυτό

Στη δήλωση του πρωθυπουργού και στη στήριξή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε η Νέα δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «μόνιμη χυδαιότητα».

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της Κυβέρνησής του. Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη. Επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα