Απόντες από την πρώτη των Νέων οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου απουσίαζαν από τη σημερινή πρώτη προπόνηση της Εθνικής Νέων, μία ημέρα μετά τη δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου ότι οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Συγκεκριμένα, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά αποδείξεις για την πλήρη ασφάλιση των διεθνών από την ΕΟΚ, ειδάλλως δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανάψει το «πράσινο» φως στους Έλληνες παίκτες που ανήκουν είτε στην Εθνική Νέων είτε βεβαίως στην Ανδρών.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Νέων, Κώστας Μίσσας δεν περίμενε ούτως ή άλλους τους τρεις μπασκετμπολίστες, αφού την Τετάρτη διεξάγεται ο πέμπτος και τελευταίος τελικός του πρωταθλήματος της Α1, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να έχει θα δούμε στο μέλλον, αν θα γίνει πράξη η «κόκκινη» απειλή ή αν τελικά βρεθεί λύση και η «επίσημη αγαπημένη» πάει χωρίς απουσίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα