Απόπειρα απαγωγής γιου εφοπλιστή

Χάρη στην απόλυτη ψυχραιμία του σώθηκε από τους κακοποιούς που στόχευαν στην απαγωγή του ο 33χρονος γιος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου και εξάδελφος της βουλευτή Αττικής Γεωργίας Μαρτίνου.

Ο 33χρονος Ανδέας – Κίκος Μαρτίνος (σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού) αποχωρούσε από την εταιρεία Μινέρβα στην Λεωφ. Ποσειδώνος αργά το μεσημέρι επιβαίνοντας μόνος του στο αυτοκίνητό του. Ξαφνικά την εμφάνισή τους έκαναν έναν βανάκι από εμπρός και ένα σιτροέν από πίσω που επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν.

Αντιδρώντας άμεσα, υποχώρησε με όπισθεν χτυπώντας το ΙΧ που του έκοβε τον δρόμο και κατάφερε να ξεφύγει.

Στη συνέχεια έφθασε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, απ’ όπου και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο το βανάκι το οποίο οι δράστες είχαν κάψει.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό, σε ανακοίνωσή της, ότι «στις 15.30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη περιοχή της Βούλας άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα (ΙΧ και βαν) προσέγγισαν και επιχείρησαν να πλαισιώσουν – εγκλωβίσουν όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, καθώς με πορεία όπισθεν προσέκρουσε στο ΙΧ που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι το εγκατέλειψαν στο σημείο. Το δεύτερο όχημα (βαν) βρέθηκε επίσης καμένο σε κοντινή απόσταση. Προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής».

Η ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζει» την παραλιακή για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα