Απόρθητο κάστρο το γήπεδο της Ντιναμό!

6 Νοεμβρίου 2014… Σχεδόν έναν χρόνο έχει να υποστεί την ήττα στην έδρα της η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθιστώντας το «Μάκριμιρ» απόρθητο κάστρο για τις ομάδες που αντιμετωπίζει εντός και εκτός Κροατίας.

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το Emirates της Άρσεναλ και ευελπιστεί το βράδυ της Τρίτης (20/10) να πετύχει κάτι ανάλογο και στην Κροατία. Κάθε παιχνίδι, ωστόσο, είναι ξεχωριστό και στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επικράτηση στο Λονδίνο, δεν προϋποθέτει ανάλογο αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ, κόντρα στη Ντιναμό. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι Κροάτες νίκησαν τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αποδεικνύοντας ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν… τουρισμό στη διοργάνωση.

Η τελευταία ήττα της Ντιναμό στο «Μάκσιμιρ» καταγράφηκε στις 6 Νοεμβρίου 2014, από τη Σάλτσμπουργκ, για τους ομίλους του Europa League. Στο πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν ήταν αήττητοι, έχοντας σε 36 ματς, 88 βαθμούς, 13 παραπάνω από τη δεύτερη Ριέκα. Μάλιστα κατέκτησαν και το Κύπελλο χωρίς ήττα, επικρατώντας στον τελικό της Χάιντουκ Σπλιτ.

Την τρέχουσα περίοδο, η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς συνεχίζει ακάθεκτη για το ρεκόρ της. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη σε 13 ματς, έχοντας έξι ισοπαλίες και επτά νίκες. Μάλιστα, σε έξι ματς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της, ενώ έχει σημειώσει 30 γκολ! Στο Champions League νίκησε στην έδρα της την Άρσεναλ, ενώ στο Μόναχο γνώρισε τη μοναδική φετινή της ήττα με 5-0 από την Μπάγερν, όπως και ο Ολυμπιακός, η μοναδική ήττα του οποίου είναι από τους Βαυαρούς, στο «Γ. Καραϊσκάκης», με 3-0. Στον τρίτο θεσμό που συμμετέχει, στο Κύπελλο απέκλεισε την Όστριτς Ζάλατς με 7-1!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα