Από αλήτης, σκόρερ ολκής!

Η λίστα των αταξιών είναι μεγάλη. Μέχρι και στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα προέβαινε σε αλητείες. Έφτασε, ωστόσο, να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ο Πολωνός σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, για να φτάσει να σημειώνει πέντε γκολ μέσα σε εννέα λεπτά ή τέσσερα γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, έπρεπε πρώτα να τιθασεύσει τον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα του.

Στην αυτοβιογραφία του αναφέρει ουκ ολίγες… αξιόποινες πράξεις του από την εφηβεία του, μέχρι και τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το βιβλίο του, όταν σε προϊδεάζει ότι θα διαβάσεις κεφάλαια στα οποία αναφέρει ότι:

α) Έκλεβε αυτοκίνητα μαζί με φίλους του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πολλές φορές στη δικαιοσύνη.
β) «Δανειζόταν» όταν ήταν ανήλικος και προφανώς χωρίς να έχει δίπλωμα το αυτοκίνητο του πατέρα του για να κάνει «κόντρες».
γ) Είχε επιτεθεί μέσα στην τάξη σε καθηγητή του για κακό βαθμό.
δ) Είχε μπλέξει σε καυγά που είχαν βγει μαχαίρια.
ε) Τον είχε πιάσει προπονητής σε καλοκαιρινή προετοιμασία να καπνίζει στα αποδυτήρια.

Σήμερα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος σέντερ φορ του πλανήτη. Στα 27 του διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής του και με 33 γκολ πριν καν φτάσουμε στα μισά του Μάρτη, μάλλον θα ξεπεράσει το ρεκόρ των 36 τερμάτων της σεζόν 2012-13 με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα