Από αύριο αρχίζουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού στο ίδρυμα Στ. Νιάρχος

Από αύριο 1η Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχου, που θα μας φέρουν πιο κοντά στο μήνυμα των Χριστουγέννων. Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα μεταμορφωθεί σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό, με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα και ελεύθερη είσοδο για όλους!

Οι φετινές γιορτές στο ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνουν:

  • Παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι με ελεύθερη είσοδο από 1/12
  • Φωταγώγηση του ΚΠΙΣΝ και πάρτι την 1/12
  • Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται το παραμύθι του Σιδερόγιαννου από 21/12 έως 4/1
  • Συναυλίες με τη μουσική από τον Harry Potter στις 18-19/12
  • Μουσική από όλο τον κόσμο
  • Διαχρονικές ταινίες στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος
  • Πυροτεχνήματα, SNF RUN και πάρτι με τον DJ Gilles Peterson στην αλλαγή του χρόνου
  • Αναμετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης.

Αύριο το ξεκίνημα

Η γιορτή ξεκινά την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου όπου στις 18.30 ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει Κάθε γωνιά φωτίζεται θυμίζοντάς μας ότι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινά. Καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου είναι το παγοδρόμιο που έχει στηθεί πάνω στο Κανάλι και θα λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, περιμένοντας τους πρώτους επισκέπτες από το πρωί της Παρασκευής. Η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια βάζοντάς μας στο κλίμα των ημερών ενώ, ειδικά για τη μέρα εκείνη, αθλήτριες καλλιτεχνικού πατινάζ θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακές φιγούρες, πιρουέτες και ξεχωριστά κοστούμια, υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στο παγοδρόμιο στο Κανάλι.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι σε μουσικές επιλογές του δημοσιογράφου και DJ, Προκόπη Δούκα, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη μουσική σε δεκάδες πάρτι και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα