Από βραβείο σε βραβείο ο Ιτάνζ!

Πρώτα τιμήθηκε με το βραβείο των δημοσιογράφων, και εν συνεχεία αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σαρλς Ιτάνζ , την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Η απόφαση ελήφθη με ένα ποσοστό της τάξης του 60% από τους οπαδούς του «Δικεφάλου», όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα όρθια όσες φορές χρειάστηκε στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αναδείχθηκε από τους δημοσιογράφους ως Vodafone MVP της αναμέτρησης και μετά από την ψηφοφορία του κοινού αναδείχθηκε και Fans Man of the Match του ντέρμπι. Ο λόγος για τον Σαρλς Ιτάνζ, ο οποίος ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η εστία του ΠΑΟΚ δεν παραβιάστηκε.

Ο Καμερουνέζος, που βρίσκεται σε φόρμα και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, σάρωσε την ψηφοφορία και συγκέντρωσε το 60% των ψήφων του κοινού αφήνοντας πολύ πίσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα