Από τα αζήτητα στο… πάνω ράφι ο Κοσταρικανός!

Αν υπήρχε μία περίπτωση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Τζόελ Κάμπελ, εξανεμίστηκε και αυτή, μετά τη δημοσιοποίηση των απαιτήσεων της Άρσεναλ για τον διεθνή Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι «κανονιέρηδες» κοστολογούν με 20 εκατομμύρια ευρώ τον νεαρό ποδοσφαιριστή, τον οποίο μέχρι πρότινος, είχαν στα αζήτητα! Ο Τζόελ Κάμπελ, που σήμερα κοστίζει 20 εκατομμύρια κατά την εκτίμηση του Αρσέν Βενγκέρ, αγωνιζόταν δανεικός τα τελευταία χρόνια, διότι ο ίδιος ο Αλσατός προπονητής έκρινε πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μίας ανταγωνιστικής ομάδας, όπως είναι η Άρσεναλ!

Παρά την εκπληκτική παρουσία του Κάμπελ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το μέλλον του στους Λονδρέζους παραμένει αβέβαιο! Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα και στο μόνο που αποσκοπεί, με όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνιδάκι, είναι να ανεβάσει την τιμή του Κοσταρικανού, προκειμένου να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά γίνεται.

Παρά το γεγονός ότι η όλη ιστορία είναι κλασική «φούσκα», φαίνεται να έχουν ήδη «τσιμπήσει» κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως λόγου χάρη η Μίλαν, οι οποίες εμφανίζονται διατεθειμένες να καλύψουν τις απαιτήσεις των Λονδρέζων!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα