Από την Τούμπα στη Λεωφόρο!

Είπε πως θα πάει στην Τούμπα και το έκανε. Επόμενος… σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει σχεδόν αποφασίσει να ηγηθεί της αποστολής στο ντέρμπι των «αιωνίων»!

«Φωτιές» στην αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας βάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σκοπεύει να βρεθεί, όπως εξάλλου έχει το δικαίωμα να κάνει, μαζί με την ομάδα του στο γήπεδο της Λεωφόρου, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στον Πειραιά θέλουν να προφυλάξουν, όπως συνέβη και στην Τούμπα, τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθιερώνοντας την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκης, ως επικεφαλής και στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Από τον Παναθηναϊκό υπάρχουν αντιδράσεις, καθώς υποστηρίζουν πως αυξάνεται επικίνδυνα η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα, λόγω της παρουσίας του προέδρου των «ερυθρόλευκων». Βασικό επιχείρημα των «πράσινων» αποτελεί η ιδιαιτερότητα του γηπέδου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, δεν υπάρχουν οι υποδομές για την ασφαλή προσέλευση και διαμονή του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ένα ατυχές επιχείρημα του επικοινωνιακού επιτελείου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η Λεωφόρος ελέγχθηκε από αρμόδια κλιμάκια της UEFA και των ελληνικών υπηρεσιών, προκειμένου να δοθεί άδεια χρήσης του τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις, όσο και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να ηγηθεί της αποστολής των «ερυθρόλευκων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να διαφυλάξει την ομαλή προσέλευση και διαμονή της ομάδας του στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα