Από τη Σκύλα, στη Χάρυβδη ο Μπρένταν Ρότζερς!

Τρομοκρατία στους δρόμους του Λίβερπουλ… έχει προκαλέσει το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε, βάσει του οποίου ο Μπρένταν Ρότζερς εξετάζει την αντικατάσταση του Μάριο Μπαλοτέλι, με τον Φερνάντο Τόρες!

Από τη… Σκύλα, στη… Χάρυβδη δείχνει να πηγαίνει ο τεχνικός των «κόκκινων», ο οποίος, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα πρέπει να αναζητήσει βοήθεια από… ειδικό, όπως εξάλλου τον προτρέπουν αρκετοί οπαδοί της ομάδας του! Από τον «άσφαιρο» Μάριο Μπαλοτέλι, ο Ρότζερς θέλει να πάει στον «βετεράνο» Φερνάντο Τόρες, ο οποίος κατάφερε μέσα σε ελάχιστους μήνες, να προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Μίλαν!

Η παρουσία του Ισπανού και η καθολική αφλογιστία του στα αντίπαλα καρέ, ανάγκασαν τον Φίλιπο Ιντσάγκι να εισηγηθεί την απομάκρυνσή του στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος με τη σειρά του, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να αναζητήσουν τη φόρμουλα με τη διοίκηση της Τσέλσι, προκειμένου να «ακυρωθεί» το μεταξύ τους συμβόλαιο για τον διετή δανεισμό του παίκτη.

Η παραχώρηση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα και η αδυναμία του Μπρένταν Ρότζερς να βρει ικανό αντικαταστάτη, έχουν προκαλέσει μία άνευ προηγουμένου αγωνιστική καθίζηση της ομάδας και κατά συνέπεια, μία πολύ μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών, αλλά και της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα