Από το Κολοράντο στο Ρέντη για τον Πουλίδο!

 

Προχωρημένο είναι το ενδιαφέρον της αμερικανικής ομάδας Κολοράντο Ράπιντς για τον Άλαν Πουλίδο! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, άνθρωποι του συλλόγου που μετέχει στο πρωτάθλημα του MLS βρίσκονται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τη μετεγγραφή.

Ο Πουλίδο δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο η υπόθεσή του είναι ελαφρώς μπλεγμένη, καθώς ως γνωστόν, τον ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να θεωρεί δικό της (κατά 50%) η Γουαδαλαχάρα από το Μεξικό. Αν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, τότε η μετακίνηση του Μεξικανού επιθετικού στην κεντρική πολιτεία των ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί, αφού στο οικονομικό επίπεδο η πρόταση φαντάζει συμφέρουσα για τους Πειραιώτες.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στην πραγματικότητα θέουν να ολοκληρωθεί το θέμα το συντομότερο και ελπίζουν ότι οι Αμερικάνοι θα καταφέρουν με τα… δολάριά τους να πείσουν τη Γουαδαλαχάρα να αποσύρει τη διεκδίκηση. Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες ο Πουλίδο εμφανίζεται όλο και πιο ορεξάτος στις προπονήσεις και ο κατά τα άλλα λάτρης του κλειστού κλαμπ των 13-14 παικτών, Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, του χάρισε κάποια λεπτά συμμετοχής. Αν αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό θα φανεί στην πορεία, αλλά η άφιξη των Αμερικάνων στην Ελλάδα δείχνει μάλλον ότι πάμε για πώληση του Πουλίδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα