Από το «μικροσκόπιο» του Άγγελου όλες οι μεταγραφές!

Από το «μικροσκόπιο» του Άγγελου Αναστασιάδη θα περνούν όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι στον ΠΑΟΚ, μετά από σαφή εντολή που έδωσε στους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» επιχειρεί από τη μία να καταστήσει σαφές πως περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον τεχνικό της ομάδας και από την άλλη να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επιλογές παικτών που θα φέρουν τη «σφραγίδα έγκρισης» της τεχνικής ηγεσίας.

Η περίπτωση του Τόμας Σίβοκ ήταν χαρακτηριστική. Ο ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας προτάθηκε από μάνατζερ, η διοίκηση θεώρησε καλή λύση τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης έθεσε «βέτο» στην απόκτησή του, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο έμπειρος προπονητής έχει ζητήσει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις από τη διοίκηση και ο Ιβάν Σαββίδης απαιτεί από τον Ζήση Βρύζα και τους συνεργάτες του να εστιάσουν ακριβώς στις κατευθύνσεις του Αναστασιάδη και να μην παρεκκλίνουν ούτε στο ελάχιστο. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός θα προχωρήσει με προσεκτικά βήματα και υπό τη… σκέπη της έγκρισης από τον τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα