Αρέσουν οι τρεις πρώην, αλλά…

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε επειδή και ο ίδιος ένιωθε ότι κάτι χρωστούσε στην ΑΕΚ και επειδή άρεσε στη διοίκηση, παρά το ότι Μπάγεβιτς και Δέλλας δεν τρελαίνονταν! Δεν αποκλείεται φέτος, λοιπόν, να έρθει ένας ακόμη πρώην στα Σπάτα. Αυτή τη φορά, όμως, θα έχει και τη συγκατάθεση του νέου προπονητή, όποιος κι αν είναι αυτός.

Είναι γνωστό ότι ο Λεονάρντο αποτελεί μεγάλη «καψούρα» του Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι επίσης γνωστό ότι ο Νάτσο Σκόκο είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο γουστάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ και ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι παίκτης που λατρεύεται από τον κόσμο της Ένωσης.  Αυτή τη φορά, όμως, δε θα μετρήσει το συναίσθημα, αλλά η τακτική του νέου προπονητή.

Οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Ο κάθε ένας από αυτούς είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Ο Μπλάνκο για παράδειγμα είναι ο πιο προσιτός οικονομικά, έχει δηλώσει πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αλλά είναι 33 χρονών. Σέντερ φορ ψάχνει η Ένωση, αλλά θα αποκτήσει κάποιον σε αυτή την ηλικία;

Ο Σκόκο από την άλλη πλευρά είναι στα 30 του. Φεύγει μάλλον από την Αργεντινή, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν θέλει πάλι να φύγει από την πατρίδα του. Μια χαρά ηλικία για να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ για πάρτη του. Η ΑΕΚ έχει τον Μάνταλο, ενώ δεν παίζει με δεύτερο επιθετικό. Ο δε Σκόκο δεν γουστάρει να παίζει στα άκρα.

Ο Λεονάρντο ίσως και να μην κάνει τόσο γκελ όσο οι δύο παίκτες από την Αργεντινή, αλλά είναι ίσως ο καταλληλότερος. Παίζει μια χαρά από τα άκρα και ως εξτρέμ και ως χαφ. Είναι σε σούπερ ηλικία, αλλά λίγο πιο ακριβός από τους άλλους. Και ενδεχομένως να μη θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού εκεί που αγωνίζεται θεωρείται «βασιλιάς».

Για να δούμε αν η ΑΕΚ θα ενδιαφερθεί πραγματικά για κάποιον από τους τρεις, ή απλά αν θα περιφέρονται τα ονόματα στα ρεπορτάζ χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα