Αραβίδης: «Το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω»

Για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα της Football League και αρκετά σκληρό. Είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίζει να παίζω μέχρι τώρα. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Δεν το συζητάμε αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει άγχος. Μόνο πνεύμα για σκληρή δουλειά σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση, αλλά και στην προετοιμασία. Για να μεταφέρουμε αυτό που θέλει ο προπονητής και στο γήπεδο.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλός προπονητής. Είναι ένας από τους λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να κοιτάει μπροστά. Ένας σύγχρονους προπονητής που χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί του.

Είναι μια διαφορετική προοπτική στην καριέρα μου. Το είδα σαν σταθερό βήμα και είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω. Όταν συζητάς με μια τέτοια ομάδα, το γεγονός ότι θα αγωνιστείς σε χαμηλότερη κατηγορία δεν έχει μεγάλη σημασία. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Συγκρίνεις και βάζεις στην ζυγαριά. Είχα και άλλες προτάσεις από μεγάλες ομάδες. Εγώ ζύγισα τα πράγματα και αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα