Αργόμισθος… 90.000 ευρώ ο Χιου Ντάλας!

Είναι να τρελαίνεται κανείς με όσα ευτράπελα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και στα… πέριξ όργανά της! Σε μία εποχή που ο ελληνικός λαός αγωνιά για το παρόν και το μέλλον του, ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας παραμένει… αργόμισθος με 90 χιλιάρικα ετήσιες αποδοχές, παρ’ ότι πλέον, δεν έχει αντικείμενο!

Ο Σκωτσέζος προσλήφθηκε από την ΕΠΟ προκειμένου να συμβάλλει στην «εξυγίανση» του χώρου της διαιτησίας, σε έναν ρόλο… κάτι σαν αρχιδιαιτητής. Πολύ γρήγορα ήρθε σε ρήξη με την ηγεσία της ΚΕΔ και της Ομοσπονδίας, με συνέπεια να παραγκωνιστεί. Ο Χιου Ντάλας επέστρεψε σαν κύριος στην πατρίδα του, όπου εξακολουθούσε να καταλαμβάνει πόστο στον χώρο της διαιτησίας και επί της ουσίας πλέον, δεν ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να βρίσκεται στο… μισθολόγιο της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ, έστω και με ελαφρώς μειωμένες απολαβές, καθώς του έγινε… μείωση από 160.000 ευρώ που απολάμβανε ετησίως, στις 90.000 ευρώ! Το πόστο που υποτίθεται ότι κατέχει, είναι αυτό του εκπαιδευτή των διαιτητών! Στο ίδιο πόστο και «κουμανταδόρος» επί της ουσίας, είναι ο άλλοτε διεθνής ρέφερι και αρχιδιαιτητής, Κύρος Βασσάρας. Με άλλα λόγια, ο Χιου Ντάλας δεν έχει αντικείμενο, βρίσκεται σε απόλυτη «αργομισθία», με απολαβές που αντιστοιχούν σε 5 (!!!) ετήσιους μισθούς ενός μέσου Έλληνα, σε μία εποχή που έχουν στεγνώσει τα λεφτά σε όλους τους τομείς και η χώρα κινδυνεύει να κηρύξει και επισήμως πτώχευση.

Προφανώς, η ΕΠΟ έχει περίσσευμα και το… μοιράζει ακόμη και εκτός συνόρων, ενδεχομένως, για να «διατηρήσει» τον Σκωτσέζο σιωπηλό και… ήσυχο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα