Αρνήθηκε τα πάντα ο Πορτογάλος!

Ήρθε αιφνιδιαστικά στην Αθήνα ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο, απολογήθηκε μπροστά στον εισαγγελέα διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη κι έτσι ο φάκελος των καταθέσεων-απολογιών για την περιβόητη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» έκλεισε για τα καλά!

Ο Σα Πίντο σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνήθηκε κάθε παρέμβαση στο έργο του από το Γιώργο Σπανό για και τον Γιάννη Αγγελόπουλο και στην ουσία διέψευσε τον Τάκη Φύσσα ο οποίος είχε πει στον ανακριτή πως ο προπονητής του Ατρόμητου είχε αφήσει εκτός του φετινού αγώνα με τον Ολυμπιακό τέσσερις ποδοσφαιριστές λόγω διοικητικής παρέμβασης! Ο Φύσσας αυτή την πληροφορία είχε πει στον Γιώργο Ανδρεάδη πως του την είχε μεταφέρει ο ίδιος ο Πορτογάλος!

Η κατάθεση του Σα Πίντο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή και στην πραγματικότητα η πληροφόρηση για την κατάθεσή του προέρχεται από τη στάση του όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο αρνούνταν κάθε κατηγορία όποτε έρχονταν σε επαφή μαζί του Έλληνες δημοσιογράφοι. Αν είπε άλλα στον Γιώργο Ανδρεάδη κανείς δεν ξέρει.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Σα Πίντο είχε παραιτηθεί στις 5 Φεβρουαρίου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, μάλλον ανεξήγητα, παρά το ότι η ομάδα του δεν είχε τραγικά αποτελέσματα και είχε χάσει μόνο από τους τρεις μεγάλους εκτός έδρας (και τον ΠΑΣ Γιάννινα). Έχουμε ξαναγράψει, βέβαια, στην ΑΠΟΨΗ, πως ακόμη κι αν είχε δεχθεί παρέμβαση από τη διοίκηση για τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παικτών (συμβαίνει σε όλο τον κόσμο με πρόσφατο παράδειγμα το λόγο που τα «έσπασαν» ο φερόμενος ως νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας), το θέμα είναι εσωτερικό και δεν μπορεί να θεωρηθεί περίπτωση δωροδοκίας-δωροληψίας και προκαλεί εντύπωση το πώς στοιχειοθετήθηκε μία τέτοια κατηγορία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα