Αρνείται τις κατηγορίες ο Μάκης Ψωμιάδης

Στην τελική ευθεία , με την έναρξη των απολογιών των κατηγορουμένων, μπήκε σήμερα η δίκη για τα φερόμενα ως «στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια».

«Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες , δεν ξέρω το λόγο που μου τις απέδωσαν. Ελπίζω μέχρι να αποβιώσω να έχω μάθει τους εμπνευστές», υποστήριξε ο βασικός κατηγορούμενος, Μάκης Ψωμιάδης.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς Ψωμιάδη, που παρουσίασε τον εαυτό του ως άτυπο σύμβουλο του γιου του, Σταύρου, καθώς «στο ποδόσφαιρο με σεβόντουσαν γιατί ήμουν έμπειρος και καθαρός παράγοντας», η εμπλοκή του στην υπόθεση ήλθε από «κάποιους που θέλουν να μου κάνουν κακό».

Ακόμα ο κατηγορούμενος έκανε λόγο και για τα «μεγάλα σαλόνια που άρχισαν τα μαχαιρώματα» καθώς «παίζονται παιχνίδια συμφέροντος».

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τον γιο του Σταύρο και τον προπονητή της ΠΑΕ Καβάλας, κ. Παπακώστα, ο Μάκης Ψωμιάδης ισχυρίστηκε: «Αυτοί οι δύο είναι για κανένα Λούνα Πάρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για ανικανότητα. Είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Είναι μορφωμένοι και μοιάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα στο χώρο».

Για τη φυγοδικία του κατά την ανάκριση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μετά από καιρό στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης, υποστήριξε : . «Εγώ φταίω. Ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου. Και πήγα 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη για να ξανάρθω».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα