Αρνητικός λόγω… Περέιρα ο Φουστέρ!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Νταβίντ Φουστέρ στην πρώτη κρούση που του έγινε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας!

Ενώ πριν λίγο καιρό η παραμονή του Ισπανού μέσου φάνταζε δεδομένη, επήλθε ολική ανατροπή στο θέμα του και σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα, οι πιθανότητες να επεκτείνει την παρουσία του στον σύλλογο του Πειραιά, ελαχιστοποιήθηκαν. Υπαίτιος για την αλλαγή των δεδομένων είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος πιστεύει πως δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

Ο Φουστέρ φέρεται χολωμένος από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος. Πιστεύει ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, παρ’ ότι δεν έχει συμβεί κάτι… τρομερό μεταξύ τους. Ο Ισπανός παίκτης όμως, δεν αισθάνεται άνετα, όπως με τους προηγούμενους προπονητές και σύμφωνα με το περιβάλλον του, εξετάζει, πλέον, πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Φουστέρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ως εκ τούτου, έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί και να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του. Ο τραυματισμός του δεν συνετέλεσε στην αλλαγή των δεδομένων, καθώς από την πλευρά της η διοίκηση δεν άλλαξε στάση.

Αρχικά μάλιστα, υπήρξε προφορική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά στην πορεία ο παίκτης αναθεώρησε, καθώς δεν αισθάνεται καλά με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο. Το θέμα έχει πάρει αρνητική τροπή, αλλά παραμένει ανοικτό, καθώς οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα