Αρνητικός στο GREXIT του ποδοσφαίρου ο Πρωθυπουργός!

Στο γραφείο του Πρωθυπουργού, έφτασε η υπόθεση του αθλητικού Νομοσχεδίου και της διάστασης που παρατηρήθηκε με τις απόψεις της UEFA, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει εντολή για την αποφυγή – με κάθε τρόπο – του GREXIT!

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, τον οποίο και ενημέρωσε για τις επαφές που είχε στην Ελβετία και τις εξελίξεις στο θέμα του αθλητικού Νομοσχεδίου. Το «παρών» έδωσε και ο Υπουργός Επικρατείας και εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Τέρενς Κουίκ.

Όπως διέρρευσε, η κατεύθυνση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να προχωρήσει η ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου, αλλά με τις απαραίτητες τροποποιήσεις, ώστε να αποφευχθεί το0 σενάριο της αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, ο Σταύρος Κοντονής θα πρέπει να προχωρήσει στην εναρμόνιση των άρθρων του νομοσχεδίου, όπως έχει επισημανθεί από την αρμόδια επιτροπή της UEFA και το πρόσφατο έγγραφο που εστάλη στην ΕΠΟ.

Οι αλλαγές – τροποποιήσεις θα πρέπει να μεταφραστούν και να σταλούν εγγράφως στην UEFA, πριν το Νομοσχέδιο τεθεί προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή, όπως έχει απαιτηθεί από τις διεθνείς Ομοσπονδίες. Το νομοσχέδιο είναι προγραμματισμένο να τεθεί προς ψήφιση την Τετάρτη (6/5), στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα