«Αρχές Μαρτίου θα φέρω στον κόσμο τον γιο μου»

Η Μαριάντα Πιερίδη σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Νέστορα Φωτιάδη. «Αρχές Μαρτίου, θα φέρω στον κόσμο τον γιο μου. Το θαύμα της ζωής μου», δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Down Town» Κύπρου.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της. «Παρόλο που οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί κι ανεβοκατεβαίνουν -όπως, άλλωστε, συμβαίνει σε κάθε έγκυο- θα έλεγα ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες και, φυσικά, την ψυχολογία μου ψηλά, γιατί, όπως αισθάνεται η μανούλα, λένε πως το ίδιο νιώθει και το έμβρυο. Όμως η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος όπου έχεις συχνές μεταπτώσεις: πότε είσαι στα πάνω σου, πότε όχι, υπάρχουν μέρες που ξυπνάς και είσαι τέλεια και άλλες που είσαι λιγότερο καλά».

Όσο για το αν την τρομάζει η διαδικασία του τοκετού, απαντά: «Όχι, όχι, καθόλου. Όντως, δεν είναι κάτι εύκολο για καμία γυναίκα, αλλά δεν με φοβίζει. Και μόνο που ξέρω ότι θα αντικρίσω πρώτη φορά το παιδί μου, δεν με πτοεί τίποτα. Ο τοκετός θα γίνει προγραμματισμένα, με καισαρική τομή, οπότε έχω λιγότερο άγχος και αγωνία. Ευτυχώς, έχω καλό γιατρό, οπότε αισθάνομαι ασφαλής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα