Αρχηγός κόμματος και ο Ραγκούσης – Παρουσιάστηκε η “Επόμενη Ελλάδα”

Ένα ακόμα κόμμα έκανε την εμφάνισή του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αφού παρουσιάστηκε η νέα πολιτική κίνηση με όνομα «Επόμενη Ελλάδα» με επικεφαλής τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούση.

«Δεν ξεκινούμε ακόμη ένα κόμμα της παρασιτικής Ελλάδας, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο πολιτικό άξονα και κόμματα πάνω σε αυτόν, που να εκπροσωπούν την Ελλάδα που παράγει» υπογράμμισε ο κ Ραγκούσης ο οποίος προανήγγειλε ότι «στις 30 Μαΐου η επόμενη Ελλάδα θα δημοσιοποιήσει ένα σχέδιο εθνικής ανάταξης βασισμένο σε δέκα ανατρεπτικές, όπως χαρακτήρισε, αλλαγές».

Επίσης ο κ Ραγκούσης έκανε λόγο για «την ανάγκη μιας ισχυρής όσο και έντιμης συμφωνίας ανάμεσα στην κοινωνία και την πολιτική» ενώ σε προσωπικό τόνο σημείωσε : «θα επέστρεφα στην πολιτική μόνο, εάν ήμουν σίγουρος ότι όσα θα είχαμε να πούμε θα τα είχε απόλυτη ανάγκη ο ελληνικός λαός και θα ήταν εφικτά. Ναι πραγματικά μπορούμε» είπε ο κ Ραγκούσης προσθέτοντας πως «βασική προϋπόθεση είναι να έχουμε μαζί μας τους πολίτες όχι μόνο σαν συμπαραστάτες αλλά και σαν συν διαμορφωτές της πολιτικής μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα