Αρχιτεκτονικά όλα βαίνουν καλά!

Και καλά και κακά νέα μετά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής το οποίο μελέτησε το φάκελο του γηπέδου της ΑΕΚ και αποφάνθηκε ότι πρέπει να γίνουν δύο μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό.

Το κακό νέο είναι ότι δεν έπεσαν οι αναμενόμενες υπογραφές έγκρισης, να πάει ο φάκελος στο… καλό, δηλαδή και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας. Το καλό είναι πως οι αλλαγές που ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α. είναι υποτυπώδεις, πως σε μία εβδομάδα θα έχουν γίνει οι διορθώσεις που ζητήθηκαν και πως μέσα στο Δεκέμβρη υπάρχει κι άλλη προγραμματισμένη συνεδρίαση προκειμένου τότε να δοθεί η έγκριση και να έχουμε έναρξη εργασιών το Γενάρη του 2017.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον σε αρχιτεκτονικό επίπεδο δεν υφίσταται κάποιο πραγματικό κώλυμα. Όλα δείχνουν πως ο μεθεπόμενος μήνας θα είναι αυτός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της «Αγίας Σοφίας», με την ελπίδα να μπει μέσα σε αυτό η ομάδα τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2018!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα