«Ας αφήσουν τα κλάματα και να ρίξουν λεφτά»

Επιθετικός απέναντι στους αντιπάλους του Ολυμπιακού εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι στην Ελλάδα πάντα φταίνε οι άλλοι και κάλεσε τους ανταγωνιστές του να αφήσουν τις δικαιολογίες και τη λάσπη και να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου δήλωσε ότι αποδείχτηκε πως η ομάδα όποιον θέλει τον κρατάει στο δυναμικό της.

Τέλος, δεν μπορούσε να μην καυτηριάσει το θέμα που προέκυψε με την τιμωρία από την UEFA για το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

-για τον Μήτρογλου:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έμεινε ο Κώστα στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι χάρηκα για αυτό όλη η Ολυμπιακή οικογένεια. Από τη πρώτη στιγμή σας είχαμε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να θέσει θέμα ρήτρα και δικαιωθήκαμε.
Υπάρχει μια γενιά νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών μέσα σε αυτούς είναι και ο Κώστας που θα είναι ο κορμός του Ολυμπιακού που ονειρευόμαστε. Σας το έχω ξαναπεί… Όποιον παίκτη θέλουμε στον Ολυμπιακό, τον κρατάμε».

-για την τιμωρία και το πανό:
«Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα και γι αυτό πρέπει κι εμείς να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί.
Να προσέχετε και εσείς αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρίσκει αφορμές να τιμωρήσει την ομάδα μας. Η UEFA βάζει τους κανόνες και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε ότι μας ζητούν, αλλά γενικά δεν θέλω, όπως ξέρω ότι δε θέλετε και εσείς, ούτε παράξενα πανό, ούτε σημαίες, για να μην λέει και ο καθένας μετά ότι θέλει.
Δεν είναι αμαρτία να είναι ακόμα και μια θέση κενή στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ που είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και θα τη δουν τηλεοπτικά τα 2/3 του πλανήτη;»

-για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα γράφονται κατά του Ολυμπιακού:
«Στην Ελλάδα βλέπετε τι συμβαίνει. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν, να φτιάξουν ομάδες και όχι λάσπη! Έτσι, ποτέ κανένας δεν πήγε μπροστά!
Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και δε μίλησε κάνεις! Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο διαιτητής, έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτι, δεν μας έδωσε άλλο ένα, επίσης πεντακάθαρο (στον Μπονγκ) και πάλι μας λένε για διαιτησίες.
Δεν ασχολούμαστε, μεγαλώνουμε τον Ολυμπιακό κάθε μέρα, κοιτάζουμε τα όνειρα μας και συνεχίζουμε. Και αυτοί, όσο δεν αλλάζουν μυαλά θα μένουν πίσω…
Ο Ολυμπιακός και όσοι βρίσκονται σε αυτόν παλεύουν σκληρά για έναν Ολυμπιακό νικητή όπως επιβάλλει η μοίρα του συλλόγου να είναι ο Θρύλος! Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και αυτό μονό τυχαίο δεν είναι. Η χαρά μου είναι διπλή που αυτό γίνεται με τους Έλληνες να είναι η ψυχή αυτής της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα