«Ας βρουν πράγματα πιο ευφάνταστα για να διαμαρτυρηθούν»

«Δεν με ενδιαφέρει να κάνω το δήμο Κούγκι ενός μνημονιακού η αντιμνημονιακού αγώνα με κλείσιμο του δήμου, ας βρουν πράγματα πιο ευφάνταστα για να διαμαρτυρηθούν όχι να κλείνουμε δημοτικές υπηρεσίες για να κάνουμε αντικυβερνητική πολιτική» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης απαντώντας σε δηλώσεις του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα ότι αντιστάθηκε σε μνημονιακές πολιτικές.

Ο δήμαρχος Αθηναίων απαντώντας στις επικρίσεις και των ανθυποψηφίων του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και Άρη Σπηλιωτόπουλου (ΝΔ) που τού προσήψαν ότι απλώς έκανε οικονομική διαχείριση, δήλωσε ότι «στηρίζουμε 20.000 ανθρώπους καθημερινά με συσσίτια αυτά δεν μπορεί κανείς να το αντιπαρέρχεται τόσο απαξιωτικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σακελλαρίδης χαρακτήρισε τον κ. Καμίνη «διαχειριστή πολυκατοικίας», με τον νυν δήμαρχο Αθηναίων να απαντά ότι η χρηστή οικονομική διαχείριση δεν μπορεί να απαξιώνεται επειδή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Όσον αφορά το Νικήτα Κακλαμάνη είπε ότι οι εκλογείς επιβεβαίωσαν το 2010 τι διαχείριση έκανε, ενώ για τον κ. Σπηλιωτόπουλο αναρωτήθηκε πώς διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα όταν ήταν υπουργός.

«Στο δήμο έχει γίνει μια τρομακτική δουλεία υποδομής, έχουμε ρίξει θεμέλια μπορεί να μην φαίνονται έργα, αλλά θα φανούν την επόμενη πενταετία», συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα