Ασημακοπούλου: Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τη Θράκη ο Τσίπρας

Για το θέμα της Θράκης αναφέρθηκε η Άννα Ασημακοπούλου εξαπολύοντας επίθεση  στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα,  κατηγορώντας τον ότι «παίζει παιχνίδια» με το συγκεκριμένο θέμα.

Ειδικότερα, η  εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  στην Θράκη είπε τα ακόλουθα:

«Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται τη Θράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ  ανακοινώνει  ημερίδα για να συζητήσει (μεταξύ άλλων) για τις “εθνικές μειονότητες” που ζουν στη χώρα μας» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Η κυρία Ασημακοπούλου αναφέρεται σε αυριανή ημερίδα του Τμήματος  Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «από το δίκαιο της ασφάλειας στο δίκαιο της έκτακτης ανάγκης»

Καταλήγοντας η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει:  «Αυτά είναι αδιανόητα, επικίνδυνα, και ανιστόρητα παιχνίδια με τη φωτιά από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που θα όφειλε εκ του θεσμικού της ρόλου να σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και το Σύνταγμα της πατρίδας μας». Στην δήλωσή της η κυρία Ασημακοπούλου επισυνάπτει «την εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος, όπως εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους rednotebook.gr».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα