Ασπίδα σε Ρανιέρι

Την επίσημη αντίδραση της Λέστερ προκάλεσε η φρενήρης φημολογία των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την οποία ο Κλάουντιο Ρανιέρι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

Το γεγονός ότι ο Ιταλός είναι σύμφωνα με τις αποδόσεις των μπουκ πρώτο φαβορί στα στοιχήματα για τον επόμενο προπονητή που θα χάσει τη δουλειά του στην Πρέμιερσιπ, τροφοδότησε ακόμα περισσότερο τα σενάρια αντικατάστασής του, όμως η διοίκηση των… αλεπούδων τον στηρίζει.

«Μετά τις πρόσφατες φήμες, η διοίκηση της Λέστερ θα ήθελε να καταστήσει απολύτως σαφές πως ο προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη της. Παρότι είναι κοινή εκτίμηση όλων στις τάξεις μας πως θα πρέπει να βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, οι δίχως προηγούμενο επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκαν στη σταθερότητα, την ενότητα και την αποφασιστικότητα να ξεπερνούμε ακόμη και τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Σύσσωμος ο σύλλογος είναι και θα παραμείνει ενωμένος στο πλευρό του προπονητή και των παικτών παραμένοντας όλοι μαζί προσηλωμένοι στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (7/2) η επίσημη Λέστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα