Αστέρας… έτοιμος για όλα κόντρα στη Μάιντζ!

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα θα δώσει την Πέμπτη (7/8) η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στη γερμανική Μάιντζ, η οποία θα παραταχθεί με στόχο τη διαφύλαξη του 1-0 της πρώτης αναμέτρησης και την πρόκριση στα play off του Europa League.

Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της – μέχρι την επόμενη βέβαια – και τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό τιμ, δεν σκοπεύουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Ο πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για το μεγάλο αυτό παιχνίδι και την… αδικία του πρώτου αγώνα:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο είμαστε στο κυνήγι της πρόκρισης και πιστεύω πώς δικαιούμασταν κάτι περισσότερο στον πρώτο αγώνα. Τουλάχιστον ένα γκολ. Την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, που είναι φυσικά η πρόκριση. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και την συμπαράσταση του κόσμου και πιστεύω πώς στο τέλος θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη πρόκληση».

Μεταγραφικά, ο Αστέρας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Φακούντο Πάρα. Ο ξένος ποδοσφαιριστής αφίχθη τη Δευτέρα (4/8) στην Τρίπολη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα