Ασταμάτητες διαψεύσεις για τον αντι-Μοράις

Ούτε ο περσινός υπηρεσιακός προπονητής, ο Νίκος Παναγιωτάρας, ούτε ο Νίκος Κωστένογλου, ούτε ο Μίτσελ, ούτε κανένας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ανακοινώσει μέχρι και στον ίδιο τον Ζοζέ Μοράις ότι θα τον αντικαταστήσει, αλλά αυτή τη φορά φέρεται διαφορετικά όσον αφορά στην αναζήτηση του αντικαταστάτη.

Παρά το ότι ο Πορτογάλος προπονητής είναι απλά «ωσεί παρών» στο σύλλογο, η διοίκηση δεν βιάζεται και προτιμά να χαθούν δύο ακόμη παιχνίδια, παρά να αποκτηθεί ένας προπονητής που θα αποτύχει, ένας προπονητής αναχρονιστικός, ένας προπονητής μαθητευόμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες μελετούνται πάρα πολλές περιπτώσεις προπονητών, διεξοδικότατα και αναλυτικότητα, σεζόν με σεζόν, αγώνας ανά αγώνας!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ συνήθως δεν προβαίνει σε διαψεύσεις όταν προκύπτει ειδησεογραφία σχετικά με μετεγγραφές ή προπονητολογία, ωστόσο αυτή τη φορά ακολουθεί την τακτική των διαψεύσεων. Ίσως να θέλουν να προστατέψουν τον Μοράις που ναι μεν ξέρει πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά την ίδια ώρα δεν είναι ωραίο να παρελαύνουν ονόματα στο προαύλιο χώρο των Σπάτων!

Όλα δείχνουν, πάντως, πως στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή ο Ζοζέ Μοράις θα κάθεται στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και ενδιαφέρον έχει να δούμε την ανταπόκριση των παικτών του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα